×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Tråkiga beskedet — JW missar All Star-matchen i Rio

1
Jesper "JW" Wecksell om det tråkiga beslutet: "Hoppas att detta inte var min sista chans på en scen som denna."
Svenska legendaren Jesper "JW" Wecksell var satt att spela för Team Sweden i en episk All Star-match på stora scenen under Majorn i Rio. Nu meddelar ESL att JW missar möjligheten på grund av sjukdom.

AWP-ikonen skulle imorgon ha spelat All Star-matchen tillsammans med Patrik "f0rest" Lindberg, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Olof "olofmeister" Kajbjer samt Adam "friberg" Friberg men tvingas nu att lämna över sin plats till någon annan spelare.

"Sån olyckling timing, jag önskar mina kompisar i Team Swe all lycka till, jag känner att jag verkligen gjorde de besvikna här även fast det är utom min kontroll. Jag vill även tacka ESL för att ha varit så förstående och stöttande hela denna veckan. Hoppas att detta inte var min sista chans på en scen som denna.", skriver JW på sin Twitter kring nyheten.


Vem som kommer att få ersätta JW i All Star-femman är i skrivande stund okänt men kan tänkas vara Freddy "KRiMZ" Johansson som redan är på plats, är svensk, och en del av de legendariska svenskar som representeras.

Artikelbild: Pressbild/Black Molly Entertainment

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..