×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Brasilien

Outsiders AWP-stjärna utsedd till Majorns bästa spelare

1
Ali "Jame" Djami prisades som Majorns mest värdefulla spelare.
Varje Major ger CS:GO-sajten HLTV pris till turneringens mest värdefulla spelare. I höstens Major blev det Outsiders-kaptenen Ali "Jame" Djami som fickdet prestigefyllda priset.

Den 24-åriga AWP-stjärnan är en av Outsiders mest profilerade spelare och har gjort sig känd för sin sparsamma spelstil som ofta leder till ekonomiskt fördelaktiga situationer för laget. Under Major-slutspelet toppade JAME statistiken i flera viktiga områden.

Han var den spelare som dog minst gånger, levererade flest AWP-kills per runda och hade bäst K/D-ratio av alla spelare i slutspelet. Han placerade sig också i toppskiktet när det kommer till genomsnittlig skada per runda, kills per runda och antal vunna clutches.


Artikelbild: Michal Konkol/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..