×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Avstängda kommentatorn bryter tystnaden: "Jag går gärna vidare"

1
Matthew "Sadokist" Trivett kommenterar nu för första gången händelsen som fick honom borttagen från Majorn i Rio.
Den populära CS-kommentatorn Matthew "Sadokist" Trivett fick avsluta sitt uppdrag som kommentator för Majorn i Rio mitt under den pågående turneringen. Enligt uppgifter i media ska kommentatorn tagits ur tjänst på grund av att han varit berusad på spelarhotellet och agerat på ett så våldsamt sätt att polis behövt tillkallas till platsen.

Efter flera dagars tystnad valde 33-åringen under torsdagen att uttala sig om situationen.

I ett svar till en användare på Twitter skriver Sadokist att det inte finns något att vara ledsen över och att han vill lägga händelsen bakom sig. Enligt kommentatorn har det förekommit felaktig information i mediarapporteringen om händelsen men eftersom han är tillfreds med situationen som den är har han valt att inte korrigera felaktigheterna.

"Inget att vara ledsen för. Jag går gärna vidare, det var därför jag inte brydde mig om att rätta någon av artiklarna eller göra ett uttalande. Det är en privat fråga, därför kom ESL och jag överens om att hålla det så för vår del", skriver Sadokist.


På ett svar på en Twitter-användares fråga om vad som händer härnäst för kommentatorn skriver Sadokist att det är något som framtiden får utvisa men att han under våren kommer att arbeta med ett cykelprojekt.

Sadokist har arbetat som Counter-Strike-kommentator sedan 2014 och har under sin karriär kommenterat flera Majors i spelet.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..