×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sponsrat inlägg

Guide: 5 binds som alla CS:GO-spelare bör ha

1
Vill du bli en bättre CS-spelare? Då bör du definitivt ha koll på dessa 5 binds.
Guiden presenteras i samarbete med Samsung

I CS:GO är det extremt viktigt att välja rätt inställningar både in-game och för din hårdvara. Många spelare kollar upp vad proffsen har för inställningar och kopierar dem rakt av, men för dig som vill ta ditt spelande till nästa nivå är det viktigt att själv lära dig vilka inställningar som finns och vad man kan göra för ändringar på egen hand för att få spelet anpassat efter din personliga spelstil.

I den här texten listar vi fem användbara binds som kommer att göra dig till en bättre CS:GO-spelare.

Detta är den sista delen i en artikelserie om fyra delar där vi går igenom och förklarar olika inställningar för att du som CS:GO-spelare ska kunna få ut det mesta av ditt spelande.

1. Unika granatbinds

Att binda alla olika granater till separata keys gör det möjligt att snabbt byta till den granat du vill använda utan att behöva scrolla igenom alla granater. Ett måste för den som vill bli en bra CS:GO-spelare.

BindTangentKommando
FlashbangZbind z "use weapon_flashbang"
SmokegranatXbind x "use weapon_smokegrenade"
HE-granatCbind c "use weapon_hegrenade"
Molotov och incendiaryVbind v "use weapon_molotov;use weapon_incgrenade"

2. Jumpthrow

Denna bind får dig att hoppa och kasta den granat som du för tillfället håller i. Detta är väldigt användbart för framförallt vissa smokes som kräver en särskild lineup. För att lyckas med detta behöver du hålla nere vänster musknapp medan du har granaten equippad och sedan trycka på ALT.

OBS! Denna bind måste du lägga i din autoexec för att inställningen ska sparas efter att du stängt ner spelet. Annars kan du lägga in binden varje gång du startar spelet genom consolen.

alias "+jumpthrow" "+jump;-attack"; alias "-jumpthrow" "-jump"; bind alt "+jumpthrow"

3. Clear Decals

Dekaler är olika grafiska effekter som dyker upp på väggar och på marken i spelet till följd av vad som utspelar sig under matchen. Exempel på sådana här effekter är blod och graffiti. Genom denna bind kan du ta bort alla dekaler genom att hålla nere M-tangenten så att de inte stör ditt gameplay.

BindTangentKommando
Clear DecalsMbind m “r_cleardecals”

4. Köpbinds på numpad

Att köpa vapen och utility tar tid och tid är värdefullt. Genom att binda köp till olika tangenter på din numpad kan du spara oceaner av tid.

Det absolut smidigaste sättet att få fram bind-kommandon för köp är att använda en bindgenerator som till exempel CSGO Buynds.

5. Radar zoom

Radarn är ett enormt viktigt hjälpmedel som hjälper dig att hålla reda på var dina lagkamrater befinner sig på kartan. Hur inzoomad radarn bör vara kan dock variera från situation till situation. Med hjälp av den här binden kan du växla mellan olika mängd zoom på radarn när du klickar på O.

bind o "incrementvar cl_radar_scale 0 1 0.25"

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..