×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Nya mediauppgifter om Astralis-stjärnans bråk: "Slagsmål med knytnävar och sparkar"

1
Kristian “k0nfig” Wieneckes slagsmålsdrama på Malta långt från över — nya vittnesmål beskriver incidenten.
Astralis-stjärnan Kristian "k0nfig" Wienecke har varit under spotlight efter uppgifter om ett slagsmål på Malta som spelaren förnekat.

Nu har ytterliggare vittnesmål kring incidenten hörts enligt uppgifter från Jaxon.gg där hela händelsen ska ha bevittnats.

Enligt ögonvittnet ska k0nfig och en nattklubb-promoter tjafsat med varandra utanför Flow i Saint Julians partydistrikt Paceville som snabbt eskalerade. Promotern ska ha spottat i stjärnans ansikte, sparkat honom och sedan gått in i nattklubben och tillkallat dörrvakter.

Efter ett par minuter ska promotern ha lämnat klubben och setts av k0nfig som sedan jagade honom. Vittnet ska ha försökt att stoppa k0nfig men att det var försent, och följde istället efter k0nfig och promotern i oro.

"De började slåss och sparka på varandra och hamnade på marken där k0nfig skrek att han brutit benet", säger ögonvittnet.

Enligt uppgifterna ska en hotellanställd i närheten anlänt på plats och ringt polisen som efter ett par minuter dök upp med k0nfig och hans vänner.

"Jag har sett mycket galet skit på Malta, men detta var ganska sjukt", säger vittnet.

Enligt Jaxon är Astralis fortfarande osäkra på vad de ska göra med k0nfig och att förhandlingarna om danska AWP-stjärnan Nicolai "dev1ce" Reedtz fortfarande är på bordet.

Artikelbild: Joao Ferreira/PGL

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..