×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Fnatic-stjärnans obegripliga keybinds uppmärksammas efter succén: "Killen måste vara korkad"

2
CS-proffsets keybinds är helt obegripliga för de flesta.
Under veckan har Fnatics nederländska CS-spelare Dion "FASHR" Derksen uppmärksammats i flera internationella medier. Men det är inte bara för hans fina prestationer på servern utan också på grund av hans extremt ovanliga och nästintill obegripliga keybinds.

De flesta spelare nöjer sig med Counter-Strikes standardinställningar när det kommer till styrandet. Inte FASHR som ändrat WASD-styrningen till den högra sidan av tangentbordet och till musen.

ACtionStandard-bindFASHR:s bind
Move ForwardWHögerklick på musen
Move BackwardsSÖ
Move RightD. (punkt)
Move LeftA, (kommatecken)
JumpMellanslag- (bindestreck)
CrouchCtrlM

Förutom att FASHR ändrat styrningen med tangentbordet helt och hållet spelar 26-åringen också med en inverterad mus. Det innebär att när spelaren rör musen uppåt så siktar han neråt i spelet.

I en tråd på Reddit förfasades flera användare av FASHR:s keybinds, något spelaren själv verkar ta med ro. I ett svar i tråden kommenterar han själv att "den här killen måste vara korkad".

Det är inte första gången som FASHR uppmärksammats för sina keybinds. Redan 2017 postade hans dåvarande lag Team Endpoint en video där spelaren själv förklarar bland annat att anledningen till att han använder inverterad mus är för att han lärde sig det av sin pappa som spelade flygsimulatorer på datorn när FASHR var liten.

Se spelaren själv förklara sina keybinds i videon nedan:

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..