×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Klart: Fnatic först ut i slutspelet – här är alla Majorns kvartsfinaler

2
Freddy "KRIMZ" Johansson spelar den första Major-kvartsfinalen på torsdagen.
Efter fyra intensiva speldagar står det nu klart vilka åtta lag som säkrat en plats i Majorn i Rios slutspel. För svensk del var det två lag med svenska deltagare som lyckades ta sig vidare från Legends Stage till slutspelet.

Den enda svenska spelaren som säkrat en topp 8-placering i Majorn är Freddy "KRiMZ" Johansson. Den svenska veteranen och hans Fnatic är först ut i slutspelet och får möta Outsiders i sin kvartsfinal som är schemalagd att spelas klockan 18:00 på torsdagen.

På coachsidan lyckades Heroic, med den svenska coachduon Richard "Xizt" Landström och Mikael "Sheddan" Mellström vid rodret, också säkra en kvartsfinalplats. Heroics danska femma spelar sin kvartsfinal på fredagen med schemalagd starttid klockan 18:00.

I övriga kvartsfinaler ställs Mouz mot Cloud9 och Natus Vincere får möta hemmahoppet Furia Esports.

Här är alla Majorns kvartsfinaler


Artikelbild: Stefan Romare och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..