×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Transferrykte: Astralis vill byta bort AWP-spelaren mot storlöfte — kan göra plats för dev1ce

1
Storlaget ryktas vilja göra sig av med sin AWP-spelare vilket skulle göra plats för en ny.
Efter Astralis stora misslyckande i kvalet till höstens Major har laget annonserat att man kommer att göra ändringar i truppen. Häromdagen valde klubben att sparka sin tränare till följd av de svaga resultaten.

Nu kommer uppgifter om att Astralis också vill göra sig av med sin AWP-spelare Asger "farlig" Jensen.

Enligt nyhetssajten Jaxon ska Astralis erbjudit farlig i ett byte med den tyska klubben Sprout. I utbyte vill Astralis signa Sprouts 18-åriga danska talang Victor "Staehr" Staehr. Tonåringen var en av Sprouts bästa spelare när laget förra veckan skrällde och tog en topplacering i Majorkvalet.

Att Astralis är villiga att byta bort sin AWP-spelare mot en rifler kan tolkas som ett tecken på att man har en annan AWP-spelare på väg in. Det har under en lång tid ryktats om att Ninjas in Pyjamas AWP-stjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz, som varit utanför spelartruppen sedan december förra året, skulle vara aktuell för en comeback i sitt gamla lag.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..