×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Danska stjärnan historisk igen — enda spelaren som kvalat till alla 18 Majors

1
Peter "dupreeh" Rasmussen är i full fart med att bräcka rekord och bli historisk i CS:GO.
Team Vitalitys danska stjärna Peter "dupreeh" Rasmussen tog nyligen ett historiskt rekord med att bli först i CS-världen med att dra in över 2 miljoner dollar i prispengar. Nu blir han historisk igen efter att inte ha missat en enda Major i CS:GO.

Efter att Vitality säkrade sin plats till Majorn i Rio markerades dupreehs 18:e kvalificerade Major som han avslöjar på Twitter.

"Ska till Rio! Väldigt glad och stolt över mitt lag. Min 18/18 Major. Den här personliga prestationen hade inte varit möjlig utan alla mina lagkamrater och f.d lagkamrater. Min coach och personal bakom mig. Från djupet av mitt hjärta, tack till var och en av er.", skriver dupreeh om prestationen på Twitter.

Med Rio-Majorn i åtanke kommer dupreeh ha tävlat under fem olika lag på Majors där fyra av dem varit tillsammans med Astralis. Om han tillsammans med Vitality vinner Majorn i Rio blir han den som vunnit flest Majors i CS:GO.

Artikelbild: Stefan Petrescu/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..