×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Marskalk tar tung seger mot Lemondogs – klättrar i Elitserien-tabellen

1
David "Brillo" Lehrman levererade på servern när Marskalk tog en viktig seger mot Elitserien-topplaget Lemondogs.
Marskalk stod för en stark prestation i gårdagens Elitserien-omgång när man besegrade topplaget Lemondogs på Inferno. Slutresultatet skrevs 16-11 till Marskalk.

Sverige Marskalk
Brillo, dZ, heczyy, SeBreeZe, treckiz

Sverige Lemondogs
abbelol, hemzk9, KriLLeee, Mann3n, xelos

David "Brillo" Lehrman var tillsammans med Lemondogs-spelaren Jonas "hemzk9" Rantamäki dödligast på servern. De båda spelarna samlade ihop 21 kills vardera på kartan.

I övriga matcher i gårdagens spelomgång var det topplagen som dominerade. Tabellettan Eyeballers vann mot Marskalk, som spelade två matcher igår, med 16-8 på Inferno och tabelltvåan 00Prospects vann med 16-9 mot HelaHavetStormar på samma karta.

Tabellfyran Young Ninjas vann sin femte raka Elitserien-match när man krossade Lawoo med 16-2 på Mirage. Lilmix fortsätter att ha svårt att stänga matcher på ordinarie tid och vann sin match mot Vizer först efter övertid.

Artikelbild: Pressbild/Elitserien
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..