×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Övertidsvinst för Eyeballers mot Lilmix — ny knivkill från JW

1
Tabellettan säkrade ännu en tung vinst i Elitserien.
Det mesta var som vanligt i gårdagens Elitserien-omgång. De regerande mästarna Eyeballers tog sin åttonde raka seger efter en 19-16-vinst mot Lilmix på Ancient. Anton "Sapec" Palmgren toppade scoreboarden med 32 frallor och Jesper "JW" Wecksell bjöd på ännu en knife kill.

Genom segern befäster Eyeballers sin förstaplats i tabellen. Med 8 spelade matcher har laget nu 22 poäng, hela 8 poäng före tabelltvåan Lemondogs som också spelade och vann mot Lawoo under gårdagen.

För Lilmix innebär förlusten att laget något överraskande fortfarande kämpar i den nedre halvan av tabellen. Laget har visserligen bara 5 matcher spelade så om laget börjar vinna sina matcher kan man snabbt lyfta i tabellen.

Det bjöds inte på några större skrällar i de övriga tre spelade matcherna under gårdagen. Marskalk vann först mot FinaKillar men förlorade sedan mot 00Prospects och Vizer besegrade Blueprint Esports.

Artikelbild:
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..