×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

00 Prospects hakar på i Elitserien-toppen – vann stort mot Kappa Bar

1
Gustav "FRANSSON" Fransson ledde 00 Prospects till lagets sjätte vinst i Elitserien.
00Prospects befäster sin position som ett topplag i Elitserien. I gårdagens spelomgång vann laget övertygande mot Kappa Bar med 16-6 på Inferno.

Sverige 00 Prospects
AlekS, bobeksde, FRANSSON, Hyypee, spooke

Sverige Kappa Bar
Baaten, dezon, HugoXD, pupcake, zen

Trots förlusten var det Kappa Bar-spelaren Kevin "pupcake" Henning som var dödligast på servern med sina 20 kills. Prospects-spelaren Gustav "FRANSSON" Fransson var näst bäst med 19 frallor.

Med 7 matcher spelade har 00 Prospects tagit 18 av 21 möjliga poäng vilket gör att laget nu ligger trea i tabellen. Lagets enda förlust hittills under säsongen kom förra veckan mot de regerande mästarna och tabellettan Eyeballers.

I övriga matcher i gårdagens Elitserien-omgång vann tabelltvåan Lemondogs mot Blueprint Esports, Young Ninjas slog HelaHavetStormar och Kirikou besegrade Lawoo.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Dreamhack/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..