×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

tvs vinner Bybit World Series of Gaming — spelar hem 55 000 kronor

1
Den svenska 20-åringen toppade scoreboarden när Royals spelade hem Bybit World Series of Gaming.
ROYALS, med den svenska talangen Timothy "tvs" Sjöberg i femman, vann i helgen onlineturneringen Bybit World Series of Gaming.

Turneringen, som hade 10 000 dollar (~111 000 kronor) i prispotten, spelades under en veckas tid. Den spelades i ett single elimination bracket-format och Royals gick obesegrade genom turneringen.

I finalen ställdes Royals mot det lettiska laget Atpūties och vann där med 2-0 i kartor. Den 20-årige svensken var finalens bästa spelare och toppade scoreboarden på både Mirage (16-14) och Overpass (16-11).

tvs är en av sex utvalda spelare som får lön genom sin agentur Prodigy Agency i syfte att landa ett proffskontrakt med en organisation. Under vårsäsongen representerade han den norska organisationen Vikings Esports i Fragleague Nordic Championship och tidigare har han också spelat för Marskalk.

Artikelbild: Pressbild/Elitserien

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..