×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Mediauppgifter: dev1ce närmar sig comeback — NIP överväger bud från storklubben

1
Ninjas In Pyjamas AWP-stjärna uppges närma sig en flytt tillbaka till Danmark.
Nicolai "dev1ce" Reedtz kan snart vara tillbaka på servern igen. Det rapporterar nyhetssajten Jaxon som under gårdagen publicerade uppgifter om att Ninjas in Pyjamas och danskens tidigare klubb Astralis är i förhandlingar om ett förvärv av spelaren.

NIP uppges ha arbetat aktivt under en längre tid för att få till en försäljning av spelaren, ett arbete som resulterat i att det nu bara ska vara en tidsfråga innan dev1ce lämnar organisationen. Astralis, som sägs vilja skriva ett två och ett halvt års långt kontrakt med 27-åringen, ska ha lagt ett bud på dev1ce som NIP ännu inte accepterat.

Enligt en källa till Jaxon vill NIP ha omkring en miljon Euro (~ 10,6 miljoner kronor) för spelaren vilket ska vara ungefär samma summa som laget betalade för spelaren när han köptes från just Astralis förra året.

dev1ce, som vunnit fyra Majors med Astralis, anslöt till NIP i april förra året i en historisk affär. Han har dock varit utanför Ninjas In Pyjamas trupp sedan december förra året då han sjukskrevs för utbrändhet.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..