×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Vitality vinner ESL Pro League 16-finalen efter fem rysare till kartor

2
Team Vitality vinner ESL Pro League 16 efter en hårresande final mot Team Liquid.
Efter blod svett och förlängningar vinner Vitality ESL Pro League 16.


Så var dagen kommen. ESL Pro League säsong 16 skulle äntligen få en vinnare. Det var en final mellan två lag som under en tid haft det kämpigt men som stadigt bättrat på formen och nu blivit en del av den absoluta toppen av CS-världen, igen. Nu var bara frågan, skulle Team Vitality eller Team Liquid få lyfta pokalen?

Av dagens första karta, Inferno, att döma såg det ut att bli en kort historia till final. Liquid Släppte aldrig in Vitality i matchen under första kartan och resultatet talade sitt tydliga språk, 16-7 till Liquid.

Man ska dock aldrig döma matchen efter första kartan. Det har vi sett förut och fick nu se igen. Efter regn kommer det solsken brukar man säga och solen sken onekligen på Vitality när man fick spela sitt kartval, Dust 2. Resultatet blev återigen 16-7 men nu med ett jublande Vitality framför kamerorna.

Näst på tur bland kartor för kvällen var Mirage. Om det varit svårt att skilja lagen åt efter två spelade kartor blev det inte mycket lättare nu. Inte mindre än 46 rundor var tvungna att spelas innan Team Liquid visade sig vara lite vassare. Efter en övertidsrysare stod det Nordamerikanska laget som segrare med siffrorna 25-21 på Mirage.

Efter Mirage stod Berlin-banan Overpass med OneUp-målningar och vapenleverans på schemat. Första halvan böljar fram och tillbaka men med femton rundor spelade så kniper Liquid en knapp ledning med siffrorna 8-7. Andra halvlek blev inte en mer avslappnande historia. Återigen blev det förlängning och Vitalitys hopp vilade balanserade på en knivsegg. Till slut landar den sista tomhylsan, siffrorna på tavlan säger 19-17,´ och detta till Vitality!

Efter fyra spelade kartor kändes det lite som att luften gått ur Liquid medans Vitality kommit in i en andra andning lagom till att Vertigo drog igång. Dan "apEX" Madesclaire och hans mannar var klart vassare i första halvlek och vann den med 10-5 men sedan var det Liquids tur att spela CT-sida. Liquid gjorde bra mycket bättre halvlek som CT men inte bättre än Vitality som vinner halvleken med 16-11, matchen och hela ESL Pro League 16!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..