×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Team Liquid säkrar första finalplatsen i ESL Pro League — sänkte Cloud9

1
Team Liquid klev segrande ut från det elektriska 2-1-mötet mot Cloud9 i ESL Pro League och säkrade sin finalplats.
Team Liquid snor åt sig ESL Pro Leagues första finalplats efter en hårresande jämn match mot Cloud9 där Liquid med nöd och näppe säkrade en 2-1-vinst.


Matchen började på Liquids kartval Inferno och var under första halvan jämn mellan de två lagen med knapp 8-7-ledning för T-sidade Liquid. I andra halvan visade Liquid kanonerna som CT och säkrade kartan med 16-11.

Kampen fortsatte på Ancient där Liquid levererade en suverän CT-halva och tog en stark 12-3-ledning. Trots övertaget gjorde Cloud9 en grym vändning och lyckades illa kvickt kvittera 12-12 för att sedan kamma hem kartan med 16-13 för att tvinga matchen till en sista avgörande karta.

Semin avgjordes på Dust2 och blev en riktig hårresare där ställningen var balanserad under nästan hela kartan. Liquid inledde med en knapp 8-7-ledning i sin CT-halva och fortsatte panna mot panna igenom andra halvan tills det att Liquid vann en viktig runda och därefter säkrade kartan med 16-13 och därmed matchen.

Vinsten för Liquid innebär att de är finalklara och ställs mot vinnarna av G2 Esports vs Team Vitality som spelas under kvällen.

Artikelbild: Stefan Petrescu/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..