×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Finaldags för Vitality i ESL Pro League - G2 ute efter tappad jätteledning

1
Vitality till final i ESL Pro League 16 efter jättecomeback på Inferno mot G2.
2-0 i kartor blev det till Vitality mot G2 i vad som såg ut att bli en match över tre kartor väldigt länge.

Dagens andra semifinal mellan Team Vitality och G2 Esports såg på förhand ut att bli en minst sagt spännande historia. Lagen kom till kvällens match med 1-1 i matcher sinsemellan och båda de matcherna slutade med 2-1 i kartor. Det kunde med andra ord verkligen gå hur som helst denna mörka lördagskväll.

Första kartan för kvällen blev Mirage som valdes av G2. Med facit i hand skulle nog Rasmus "HooXi" Nielsen och hans mannar valt en annan skådeplats för matchens första drabbning. Vitality tog nämligen bekvämt hem kartan med 16-8 i rundor.

Personen som vist uttryckte att historien upprepar sig kunde inte ha mer rätt än ikväll, trodde vi åtminstone ett tag. G2 la i ett gäng växlar till och ledde matchens andra karta, Inferno, med 14-4. Mathieu "ZywOo" Herbaut bjöd på ett riktigt läckert ace när Vitality endast beväpnade med pistoler tog en runda från ett fullbeväpnat G2 men det såg ändå hopplöst ut. Bland annat då Rasmus "HooXi" Nielsen tidigare även han hade bjudit på ett ace fast i G2:s favör. Sen hände något. Runda efter runda gick Vitalitys väg och efter en snabb förlängning vann Vitality matchen med 19-16 i rundor.

Imorgon väntar finalen för Vitality mot Team Liquid.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..