×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Efter mer teknikstrul - G2 vidare till semifinal i ESL Pro League

1
Efter ytterligare en match med tekniska problem lyckas G2 vinna över Navi och knipa en semifinalplats i ESL Pro League säsong 16.
Navi ute ur ESL Pro League och G2 vidare till semifinal.


Den fjärde kvartsfinalen i ESL Pro League säsong 15 som utspelade sig nu under fredagskvällen, där G2 Esports och Natus Vincere skulle mäta krafter, tog sin början på den klassiska banan Dust 2. Båda lagen hade sina stunder men till slut var Navi strået vassare och vann kartan med 16-13 i rundor. Det kommer kanske inte som en chock för någon att Oleksandr "s1mple" Kostyliev sköt hårdast på servern med 28 frallor bredvid sitt namn.

Nästa karta för aftonen blev ingen mindre än Inferno. Det sköts fint från båda lagen men G2 lyckades rycka upp sig rejält från första kartan och kom att stå som segrare av dagens andra karta med siffrorna 16-9 i rundor.

Sista kartan för dagen blev Mirage. Två rundor in möttes vi idag igen av ett tekniskt fel som tvingade matchen att pausas. Då det återigen är Navis match som drabbas kan vi gissa att det likt under gårdagen ligger en cyberattack bakom de tekniska problemen. Efter en kortare paus var lagen tillbaka på servern och precis som på Inferno vinner G2 kartan med 16-9 i rundor.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..