×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

ESL bekräftar: Natus Vincere spelarna attackerades under kaosmatchen

1
Det var under ESL Pro League matchen mellan Natus Vincere och Heroic som flera Navi-spelare började lagga ut under rundorna. Nu har ESL bekräftat att problemen berott på riktade attacker utifrån.
I början av den tredje kartan i ESL Pro League matchen mellan Natus Vincere och Heroic så förlorade Navi flera rundor på grund av att spelare laggat ur.

I en intervju med HLTV berättade Ulrich “theflyingdj“ Schulze, vice vd för spelekosystem på ESL, mer om anledningen till problemen.

Enligt Schulze så blev Navi-spelarna utsatta för ett välkänt problem med Steam där spelarna mottar hundratals vän förfrågningar på en gång vilket kraschar deras uppkoppling till servern. Efter flera långa pauser, byte av datorer och byte av Steam-konton så löstes problemet.

Trots problemen och den långa fördröjningen så lyckades Navi vinna tredje kartan och säkra en plats i kvartsfinalen mot G2 Esports.

Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..