×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Öppna storbråket mellan s1mple och spelarhotellet löst: "Rensade luften"

1
Efter att Navi-stjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev klagade öppet på Twitter om värdhotellet för ESL Pro League i Malta så har det varit mycket fram och tillbaka mellan de två parterna. Nu ska situationen på ett fredfullt sätt ha löst sig.
Det har varit mycket bråk mellan världstjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev och ett hotell på Malta där han bor under ESL Pro League. Bråket ska nu vara löst enligt ESL.

För cirka en vecka sen klagade s1mple på Twitter gällande ESL's dåliga kommunikation med lagen gällande deras hotell samt den dåliga hygienen på hotellrummen. Hotellet påstod däremot att de inte hade haft några problem innan stjärnans vistelse och att hygienen berodde på att han vägrat låta de städa rummet på tre veckor.

I ett pressmeddelande berättar Alexander Inglot från ESL Pro League att problemet nu har löst sig efter att de tre parterna suttit ner och pratat om saken.

Dramat tog slut lagom till slutspelet av ESL Pro League, Navi möter G2 Esports i kvartsfinalerna senare ikväll.

Artikelbild: s1mpleO/Twitter
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..