×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Ilska och frustration när Natus Vincere säkrade kvartsfinalplats i ESL Pro League

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev var märkbart frustrerad över de stora tekniska problemen i matchen.
Efter en flera timmar försenad åttondelsfinal kunde Natus Vincere till slut spela hem ESL Pro League-åttondelsfinalen mot Heroic. Slutresultatet skrevs till 2-1 i kartor efter att lagen turats om att vinna Mirage och Inferno innan Navi kunde stänga matchen med en övertygande seger på Overpass.

Snacket kring matchen kom dock att handla om annat än det sportsliga då det förekom stora tekniska problem under den tredje och sista kartan. Oleksandr "s1mple" Kostyliev och hans lagkamrater drabbades vid flera tillfällen av massivt lag vilket ledde till långa techpauser.


Först efter att ESL:s admins bytt ut s1mples dator och tvingat tre andra spelare att byta Steam-konto kunde matchen återupptas utan problem. De tekniska problemen ledde till att matchen, som började strax innan klockan 20:00, var färdigspelad först strax innan klockan 02:00.

Resultatet innebär att Navi får möta G2 Esports i turneringens kvartsfinal. Den spelas på fredag den 30 september med schemalagd starttid klockan 19:00.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..