×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Cloud9 fördröjer Grand Slam-drömmen för Faze Clan — säkrar semiplats

1
Sergey "Ax1Le" Rykhtorov tog med sig Cloud9 igenom Faze Clan med en 2-1-vinst i kvarten av ESL Pro League.
Grand Slam-drömmen för Faze Clan fördröjs efter att Cloud9 säkrade en stark 2-1-vinst i kvartsfinalen av ESL Pro League.


Matchen började på Fazes kartval Inferno och blev en rysare till match där de två lagen stod panna mot panna. En knapp 8-7-ledning för Faze på sin CT-halva följt av knappa 16-13-vinsten i andra halvan.

På matchens andra karta Ancient var Cloud9 betydligt starkare än sin motstånd och tog inledningsvis en 9-6-ledning som T för att i andra halvan krossa Faze med en 16-8-vinst för att ta matchen vidare till en avgörande tredje karta.

Fighten avgjordes på Mirage där Cloud9 fortsatte hålla starkt i spelet med en inledande 9-6-halva som T med tydligt armavstånd från Faze Clan. Med välplacerade skott och koordinerat spel avslutade Cloud9 kartan med en 16-11-vinst och därmed matchen.

Vinsten för C9 innebär att de på lördag klockan 15:30 ställs mot Team Liquid i semifinalen. Förlusten för Faze innebär en fördröjd Grand Slam-möjlighet.

Artikelbild: Joao Ferreira/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..