×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fina Killar skräller mot Lilmix – vann Mirage på övertid

1
Albin "kurtaliz" Karlsson stod för makalösa 42 kills när Fina Killar besegrade Lilmix i Elitserien.
Förra säsongens topplag Lilmix åkte på en ny övertidsförlust i Elitserien i gårdagens spelomgång. Laget förlorade sitt möte med FinaKillar med 17-19 på Mirage och har med tre spelade matcher bara en seger i bagaget.

Sverige Fina Killar
alexks, Julle, kurtaliz, MuggN, realyummy

Sverige Lilmix
bq, hns, Jackinho, quix, robiin

Fina Killar-spelaren Albin "Kurtaliz" Karlsson var fenomenal i gårdagens möte och radade upp totalt 42 kills under matchens gång. Det var hela tio kills fler än Hannes "hns" Johansson som med sina 32 frallor var serverns näst dödligaste spelare.

Utöver mötet mellan Lilmix och Fina Killar spelade också Vizer mot Lawoo igår kväll. Det mötet vann Vizer med 16-11 på Overpass.

I tabellen parkerar förra säsongens topplag Lilmix nu på en åttondeplats dock med färre spelade matcher än samtliga lag ovanför laget i tabellen.
Artikelbild: Pressbild/Elitserien

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..