×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Diskade laget kritiserar beslutet: "Felaktig avstängning och diskvalificering"

1
I ett uttalande skriver organisationen att man inte har någonting att göra med den avstängda spelaren.
Under lördagen meddelade Elitserien att man valt att diskvalificera laget 2EASY från sin liga eftersom laget spelat en tävlingsmatch med en spelare som senare stängts av för fusk på turneringens spelplattform Esportal.

Nu kritiserar organisationen Elitseriens beslut. I ett inlägg på Twitter skriver 2EASY att Elitserien fallit för "trycket från communityt" och diskat laget utan grund.

I inlägget skriver organisationen att spelaren som stängts av för fusk bara var en tillfällig inhoppare i laget och att 2EASY "inte har någon relation" till spelaren. Vidare skriver man att flera av lagets övriga spelare felaktigt pekats ut som fuskare och drar liknelser med hur Faze Clan-stjärnan Robin "ropz" Kool tidigt i sin karriär anklagades för att vara en fuskare.

"Tills vi fått bevis från Esportal om varför de bannade "marrckun" bedömer vi detta som en felaktig avstängning och diskvalificering av vårt lag", skriver organisationen.

Läs hela 2EASY:s meddelande här

Artikelbild: Pressbild/2EASY och Elitserien

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..