×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW knivar till sig ännu en vinst i Elitserien – regerande mästarna toppar tabellen

1
Den svenska legendaren Jesper "JW" Wecksell" dominerade på servern när Eyeballers vann Elitserien-toppmötet mot 00 Prospects.
Eyeballers befäster sin position som etta i Elitserien-tabellen. Detta efter att laget igår vunnit toppmötet mot 00Prospects med klara 16-7 på Inferno.

Sverige 00 Prospects
AlekS, bobeksde, franssonmagi, Hyypee, spooke

Sverige Eyeballers
flusha, JW, Sapec, SHiNEE, Svedjehed

Jesper "JW" Wecksell var matchens gigant och bjöd, utöver sina 31 kills, på ännu en patenterad kniv-kill på när han förnedrade Alexander "AlekS" Andersson på 468543 Infernos B-site. Segern innebär att Eyeballers sitter på 20 poäng med 7 matcher spelade och är därmed ohotad etta i tabellen.

Tabelltvåan Kappa Bar spelade också ett toppmöte i gårdagens spelomgång. Laget tog tre viktiga poäng efter en 16-13-seger mot Young Ninjas. Den matchen spelades också på Inferno.

Artikelbild: Pressbild/Eyeballers och Elitserien/Twitch
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..