×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ny Elitserien-vinst för Eyeballers — vann bekvämt mot tabelljumbon

1
Casper "SHiNEE" Wennerberg och Anton "Sapec" Palmgren visade vägen när Eyeballers säkrade sin sjätte seger i Elitserien.
Eyeballers fortsätter att rada upp segrar i Elitserien. De regerande mästarna vann sin match mot tabelljumbon Lawoo igår med 16-7 på Overpass.

Sverige Eyeballers
flusha, JW, Sapec, SHiNEE, Svedjehed

Sverige Lawoo
ALGARS, Heedish, orang, outSIDE, wajken

Eyeballers-talangerna Casper "SHiNE" Wennerberg och Anton "Sapec" Palmgren var med sina 29 respektive 28 kills tongivande i segern. Genom vinsten befäster Eyeballers sin position som etta i Elitserien-tabellen. Med sex matcher spelade har laget sex vinster varav en efter övertid.

Utöver matchen mellan Eyeballers och Lawoo spelade Marskalk igår mot HelaHavetStormar. Den matchen, som också spelades på Overpass, slutade med en 16-13-vinst för Marskalk.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..