×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Fnatic skickas hem ur slutspelet efter förlusten mot Liquid

1
Team Liquid inleder slutspelet av ESL Pro League med en 2-1-vinst mot Fnatic.
Team Liquid avancerar i slutspelet av ESL Pro League efter en stark 2-1-vinst mot det jämna Fnatic.


Matchen inleddes på Liquids kartval Inferno och var oavbrutet en rysare från start till slut där de två lagen stod tå mot tå hela vägen. Liquid tog första halvan med knappa 8-7 som T och hade hela tiden Fnatic flåsandes i nacken fram tills att Liquid tog några viktiga rundor och stängde ner kartan med 16-13.

Kampen fortsatte på Overpass och blev än en gång en jämn första halva med en knapp 8-7-ledning för Fnatic på sin T-sida. Det var på CT-halvan som Fnatic accelererade rejält och säkrade runda efter runda för att sedan stänga ner kartan med 16-9 och ta matchen till en avgörande tredje karta.

Matchen avgjordes på Ancient och såg till en början ut att kunna bli ett jämnt avslut, trots detta drog Liquid iväg med rundorna efter första halvans 7-8-underläge som terrorister. I andra halvan pangade Liquid på rejält och stängde ner kartan med 16-10 och därmed matchen.

Vinsten för Liquid innebär att de ställs mot MOUZ i kvartsfinal på torsdag med schemalagd starttid klockan 15:30.

Artikelbild: Kim "bru1ser" Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..