×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

s1mple kluven om rivalernas spelarbyten: "Ingenting imponerande"

1
Många lag har gjort förändringar. En som inte är övertygad kring dessa förändringar är Oleksandr "s1mple" Kostyliev.
Det var en rejäl silly season under sommarens spelarpaus. Många av topplagen har gjort förändringar och världens bästa spelare är inte helt såld på dem. Det är i en intervju med Hltv som Oleksandr "s1mple" Kostyliev medger sig tveksam till många av förändringarna.

G2 Esports plockade under pausen upp Justin "jks" Savage och Rasmus "HooXi" Nielsen. s1mple säger att det inte verkar vara en så bra förändring och att han inte riktigt förstår förändringarna.

Samma visa var det kring ENCE Esports som nu har Álvaro "SunPayus" García och Valdemar "valde" Vangså i sin femma. NAVI-stjärnan säger att de praccat lite mot dem men att det inte var något imponerande. Samtidigt säger han att han gillar hur SunPayus spelar.

Det enda som s1mple var positiv till var Team Vitalitys förändring. Där var det Lotan "Spinx" Giladi som kom in istället för Kévin "misutaaa" Rabier. s1mple säger att han nu tycker att de spelar bättre som ett lag och att de har en starkare form.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..