×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Allmänt

Rykte: Valve planerar enorm ban-wave — flera värdefulla konton kommer stängas av

2
VACnet har lärt sig att identifiera nästan alla de största fusken.
Enligt information från den kända dataminern Maxim "Gabe Follower" Poletaev skulle det igår ske en massiv ban-wave i CS:GO. De som blir påverkade är främst dem med privata eller invite-only-fusk, och bland dem har många konton skins för flera miljoner kronor.

Valves anti-fusk-system VACnet ska ha blivit uppgraderat när det gäller att upptäcka just den sortens fusk, till den grad att Valve litar på att systemet kan auto-banna fuskarna. Enligt Gabe Follower har systemet blivit tillräckligt bra för att identifiera nästan alla privata eller invite-only-fusk.

CS:GO-entusiasten "Thour" har även tweetat flera screenshots av bannade profiler, men det är ännu oklart exakt hur många som blivit påverkade. Gabe Follower menar att hackutvecklarna inte vet varför deras fusk blev upptäckta, så för tillfället verkar VACnet vinna kriget mot fuskare.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..