×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Media: Streamer ville köpa smooyas succéfemma – nobbades

1
BenchedHeroes ställer höga krav på organisationer som vill köpa laget.
Den ryske streamern Vyacheslav "buster" Leontiev avslöjade nyligen på sin stream att han ville köpa Owen "smooya" Butterfields stack, BenchedHeroes, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews. Buster har tidigare spelat med Kirill "Boombl4" Mikhailov och några andra streamers under namnet Team BEBRA, och det var efter att de spelat på Pari Patriki Vibe LAN tidigare i veckan som Buster bestämt sig för att köpa ett lag.

Enligt Buster ska smooya inte ha gått med på priset, men det är ännu oklart hur mycket pengar det rör sig om. Smooyas lagkamrat Eugene "Aunkere" Karyat har avslöjat att BenchedHeroes har diskuterat att gå med en ännu anonym brittisk organisation, som ska ha varit villiga att betala 5 000 dollar var i lön till spelarna. Dock har han efter det sagt att organisationen backat ur affären.

Nu ska enligt Aunkere en annan världskänd klubb vara inne i diskussioner med femman, men inget är ännu bekräftat. Den nya organisationen uppges vara villiga att betala mer än den förra brittiska.

BenchedHeroes kvalade i augusti in i den europeiska RMR:en inför IEM Rio, där de spelar sin första match mot Natus Vincere den fjärde oktober.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..