×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här lägger f0rest en galen smoke på Mirage: "Såg ni den där smoken!?"

2
Patrik "f0rest" Lindbergs reaktion var nästan lika fantastisk som smoken.
Den svenska CS-legendaren Patrik "f0rest" Lindberg har inte legat på latsidan den senaste tiden. Förutom att delta i Kinguins legendarturnering tillsammans med Adam "friberg" Friberg och Olof "olofmeister" Kajbjer lägger 34-åringen en hel del tid på att streama på Twitch.

Under en sändning häromdagen chockade f0rest både sig själv och sina tittare genom att landa en otrolig smoke på Mirage. När svensken sprang genom Underpass kastade han en granat som lyckades studsa på ett sätt som gjorde att den landade perfekt mot B-siten.

— Den där smoken, grabbar! Såg ni den där smoken!? Det där är en f0rest-smoke, utbrister f0rest efter rundan.

Klippet av händelsen spreds senare som en löpeld på Reddit där användare hyllade smoken lika mycket som f0rests reaktion.

"LOL han är så stolt över sig själv. Det är fantastiskt", skriver användaren lol_treez i tråden.

Se f0rests smoke nedan:

Artikelbild: Karl-Filip Karlsson/Pinnacle

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..