×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska legendarerna reagerar på Fnatics NIP-kross: "Ett lag har en skäggig och skallig man"

1
Både Patrik "f0rest" Lindberg och Jesper "JW" Wecksell satt klistrade framför gårdagens rivalmöte mellan Fnatic och Ninjas In Pyjamas.
Rivaliteten mellan Fnatic och Ninjas in Pyjamas är en av Counter-Strikes mest klassiska. Trots att matchen inte längre är ett svenskt derby är det ett viktigt möte för fans för de båda lagen.

Även tidigare Fnatic- och Ninjas In Pyjamas-spelare, som själva spelat i rivalmötet, satt igår klistrade framför Pro League-mötet lagen emellan. Efter matchen, som Fnatic vann övertygande med 2-0 i kartor, valde några av dem att ventilera sina tankar om resultatet.

Patrik "f0rest" Lindberg, som under sina år som NIP-spelare spelat 117 CS:GO-kartor mot Fnatic, konstaterade skämtsamt efter matchen att "det ena laget har en skäggig och skallig man och det andra har det inte" syftandes på sina egna fysiska likheter med Fnatic-spelaren Freddy "KRiMZ" Johansson.


Fnatic-ikonen Jesper "JW" Wecksell har spelat hela 129 kartor mot NIP i Fnatic-tröjan. Även han kollade på matchen och hade efteråt blandade känslor för resultatet.

"Tycker verkligen synd om Brollan här men måste erkänna att det värmer mitt svarta och orangea hjärta att se", skriver JW efter matchen.


Redan idag fortsätter de båda lagens resa i ESL Pro League. Fnatic möter Natus Vincere med schemalagd start klockan 16:00 och Ninjas In Pyjamas ställs mot Team Vitality i matchen efter som är schemalagd att spelas klockan 19:30.

Artikelbild: Karl-Filip Karlsson/Pinnacle och Daniel Sandström
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..