×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Här visar f0rest upp sin gigantiska 1.6-medaljskörd: "Herregud"

1
Den svenska legendaren har en soppåse full med 1.6-medaljer.
Patrik "f0rest" Lindberg är en av världens mest meriterade CS-spelare. Under sina nästan 20 år som proffsspelare har han vunnit i princip allt som går att vinna.

Svenskens långa karriär har genererat en mängd medaljer och eventpass som f0rest valt att spara. Under en sändning på Twitch visade 34-åringen upp en del av sin medalj- och eventpasskörd från 1.6-tiden.

Se f0rest visa upp sin medaljskörd nedan:


— Vi kommer inte gå igenom allt, men jag har en påse här med eventpass och några medaljer från 1.6. Herregud, kan jag ens göra det här? Det är så många troféer... säger f0rest och visar upp bland annat en medalj från 1.6-turneringen Wunderbase från 2007.

Klippet av f0rests medaljvisning postades sedermera på Reddit där flera användare hyllar svensken och minns tillbaka på sina bästa f0rest-minnen.

"Några av hans POV-demos var som att titta på en film på den tiden... det var nästan som magi", skriver användaren slydjinn i en kommentar.



För tillfället är f0rest kontraktslös sedan Dignitas släppt sin svenska femma tidigare i år. Under den senaste tiden har han spelat med flera av sina före detta Dignitas-lagkamrater i en mix som gått under namnet d00m.

Artikelbild: f0rest/Twitch och Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..