×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

f0rests hyllning till NIP:s stjärna: "Högst potential av alla jag spelat med"

1
Den svenska legendaren avslöjar vilka lagkamrater han tycker varit mest skillade.
Under sin snart 20 år långa karriär har den svenska CS-legendaren Patrik "f0rest" Lindberg spelat med många duktiga spelare. I en intervju med journalisten Duncan "Thorin" Shields fick 34-åringen frågan vilka lagkamrater han tycker varit mest skillade.

Efter en stunds funderande landar f0rest till slut i att Ninjas in Pyjamas-stjärnan Fredrik "REZ" Sterner är den spelare som haft högst potential av alla.

— Det är en svår fråga. Det finns två spelare som jag tänker på direkt rent mekaniskt men jag måste nog säga REZ, säger f0rest.

— Jag hade tänkt säga Oscar "archi" Torgersen men jag väljer REZ för när det kommer till skill har han all potential i världen till att bli den bästa svenska spelaren. Han har bara inte hittat rätt än.

REZ och f0rest spelade tillsammans under 2017—2019 i Ninjas In Pyjamas. Tillsammans vann de bland annat Intel Extreme Masters XII i Oakland och Dreamhack Open Valencia 2017.

— Jag kan se mig själv i honom ibland när han har det svårt, han har inte riktigt fått full utdelning än. Jag kan se den outnyttjade potentialen, skillmässigt har han mest potential, säger f0rest.

Christopher "GeT_RiGhT" Alesund var en bättre spelare när det kommer till aim och rå skill men REZ har, eller hade när vi spelade ihop, högst potential att vara den mest skillade spelaren jag spelat med.

Se f0rest svara på frågan i klippet nedan (start 20:30):

Artikelbild: Stefan Romare och Kalle Strömgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..