×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

f0rest hyllar RobbaN: "Har ett sätt som får alla spelare i laget att arbeta tillsammans"

3
Patrik "f0rest" Lindberg öser beröm över sin forna 1.6-lagkamrat i en lång intervju med Duncan "Thorin" Shields.
Counter-Strike-profilen Duncan "Thorin" Shields har i veckan släppt en över två timmar lång videointervju med den svenska legendaren Patrik "f0rest" Lindberg på sin Youtube-kanal. I intervjun ser f0rest bland annat tillbaka på sin tid som 1.6-spelare i Begrip Gaming och väljer då att hylla sin dåvarande lagkamrat Robert "RobbaN" Dahlström som en av de bästa in-game leaders han spelat med.

— Han är så, så bra. När folk frågar vem som är den bästa in-game leadern kommer jag i princip alltid tillbaka till RobbaN, säger f0rest i intervjun.

Tillsammans med RobbaN vann f0rest bland annat turneringen World Esport Masters i Sydkorea år 2005, ett resultat som banade väg för f0rests fortsatta 1.6-karriär i Fnatic. Duon återförenades senare i SK Gaming när f0rest tillsammans med Christopher "GeT_RiGhT" Alesund sensationellt bytte lag från Fnatic år 2011.

— Han var inte nödvändigtvis ett taktiskt mastermind-geni men han har ett sätt som får alla spelare i laget att arbeta tillsammans. Han fick alla att förstå att vi var ett lag och fick alla att samarbeta på ett sätt som varken carn eller Xizt kunde. Det var hans största styrka, säger f0rest.

Se del ett av Thorins intervju med f0rest nedan:

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..