×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

CS-spelarens undersökning blir viral — visar stora skillnader i agenternas hitbox

1
Undersökningen visar att vissa player agents kan vara bättre att spela än andra.
Storleken på hitboxen skiljer sig åt mellan olika player agents i CS:GO. Det visar en undersökning av Twitter-användaren Ansimist.

Det var på måndagen som Ansimist valde att publicera sin undersökning på Youtube för att sedan följa upp med en serie Twitter-inlägg där användaren berättar om sina upptäckter. Enligt Ansimist kan storleken på hitboxen skilja så mycket som 16 % mellan olika player agents.

"Jag har alltid trott att CS:GO använder samma hitbox för alla spelarmodeller men det verkar som att det finns vissa problem med balansen. I bilden nedan kan du se skillnaden mellan hitboxen på SAS- och Professional-spelarmodeller. Det visar sig att de skiljer sig med 16 %", inleder Ansimist sin Twitter-tråd.


Ansimists undersökning spreds som en löpeld på både Twitter och Reddit och gav upphov till en diskussion om huruvida Valve borde göra ändringar i hitboxen så att alla spelarmodeller har samma hitbox.

Se Ansimists video nedan:

Artikelbild: Skärmbild/CS:GO
Videokälla: Fragbite/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..