×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är de två sista lagen som kvalat till Svenska Cupens gruppspel

1
Varken Marskalk eller Lemondogs lyckades ta sig vidare. Efter två 2-0-matcher så blev det Vizer och Ella Elle LA som tog sig vidare till gruppspelet.
Det tredje kvalet är klart och det blir Ella Elle LA och Vizer som vi kommer få se i Svenska Cupens gruppspel om bara några dagar.

Trots att Lemondogs gled igenom första dagen utan några större problem så blev det desto svårare i semifinalen mot Ella Elle LA. Nog för att citronhundarna är kända för att skjuta väldigt hårt så mötte de deras överman i Ella Elle LA som tog hem platsen i gruppspelen.

Hur gick det då för Marskalk? Trots flera tappra försök med bland annat två semifinaler i kvalen så lyckades de inte ta en plats i gruppspelen denna gång. Vi får önska dem lycka till i Elitserien istället.

En rolig detalj är att laget som i början av kvalet kallade sig "poke" har tagit sig igenom tre olika namn under de två dagar kvalet pågått. Förutom poke så har de även kallat sig Hotspurs för att nu ha bytt till Vizer.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..