×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Första kvalet i Svenska Cupen är färdigt — Kirikou och nomix vidare till gruppspel

1
Det första kvalet av Svenska Cupen är avklarat och de två första lagen som är vidare till gruppspelet är Kirikou och nomix.
Efter två otroligt spännande bo3 har vi nu två lag klara till gruppspelet. Kirikou som består av mestadels ex-Kappa Bar-spelare och det starka mix-laget nomix.

Kvällens första match var fullspäckad med bra spelare men det var troligtvis Totyyy med Jack "Jackinho" Ström Mattsson i spetsen som var favorittippade. De före detta Kappa-spelarna i Kirikou var dock helt bestämda att vinna och de fullkomligt krossade Totyyy på första kartan. Andra kartan gick inte riktigt lika bra och Totyyy tog det till en tredje karta.

Nuke slutade med 16-6 till Kirikou mycket tack vare Zeid "Zeak" Gaatur som spelade otroligt bra. Totyyys val Mirage blev väldigt jämn men de lyckades vinna med 16-13. Tredje och sista kartan Inferno slutade med stabila 16-11 till Kirikou.

I kvällens andra match blev det mixlaget nomix som hade kontroll. Det krävdes bara två kartor för att de skulle säkra sin plats i gruppspelet genom att skicka ut Net Surfers.

Nästa kval i Svenska Cupen spelas på lördag 3/9 klockan 18:00.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..