×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tredje gången gillt för Marskalk i Svenska Cupen — Lemondogs vidare till dag två

1
Det tredje och sista kvalet i Svenska Cupen har påbörjats och vi fick återse flera lag från tidigare kval. Vidare till dag två gick bland annat Marskalk och Lemondogs.
Marskalk har snubblat på målsnöret i de två tidigare kvalen och det är nu sista chansen för laget att knipa en plats i gruppspelet. Vidare till morgondagens avgörande matcher är också Lemondogs, mixen poke och ännu en mix med namnet Elle Elle L A.

Lemondogs har lyst med sin frånvaro i turneringar det senaste men är nu tillbaka och efter att ha åkt ut mot Pepsilon i kval två så tog de sig ikväll vidare i tredje kvalet. Citronhundarna är kända för att nästan exklusivt mixa sig igenom diverse turneringar och Svenska Cupen är än så länge inget undantag.

Förutom Marskalk så fick vi även se ENERGYULTRA och Net Surfers ge det ännu ett försök efter att inte heller dem lyckats ta sig förbi dag två men tyvärr tog inget av lagen sig särskilt långt.

De två avgörande matcherna spelas imorgon 18:00 samt 21:00. De två vinnande lagen går vidare till gruppspelet som börjar om en vecka. Matcherna streamas på Fragbites Twitch.

Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..