×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Legendaren gör som flusha 2015 — skänker pengar till talanger inför Majorn

1
Robin "flusha" Rönnquist skänkte pengar till den brasilianska stjärnan år 2015. Nu gör Gabriel "FalleN" Toledo samma sak.
År 2015 fick Gabriel "FalleN" Toledo och hans då talangfulla brasilianska femma KaBuM en inbjudan till Major-kvalet i Katowice i Polen. Det var dock inte självklart att laget skulle kunna delta då femman inte hade nog med pengar för att ta sig till turneringen.

Den svenska stjärnan Robin "flusha" Rönnquist, som precis vunnit Inferno Onlines CS-turnering Pantamera, valde då att skänka pengar till det brasilianska laget. Tack vare donationen kunde FalleN och hans mannar ta sig till Polen och till slut säkra en topplacering i Majorn — ett resultat som blev startskottet på en framgångssaga för brassarna.

Nu väljer FalleN att göra samma sak som flusha fast för nästa generation talanger. När den kanadensiska coachen Kory "semphis" Friesen igår startade en crowdfunding-bössa för att kunna ta sitt lag till ett bootcamp i Tyskland inför höstens Major-kval svarade FalleN att han i veckan kommer att hjälpa till att samla ihop pengar till ändamålet.

"Jag kommer att streama den här veckan och försöka samla lite resurser för att hjälpa till. Lycka till mannen", skriver FalleN i sin tweet.


semphis är coach för den amerikanska femma som tidigare spelade för organisationen Gaimin Gladiators och numera går under namnet Squirtle Squad. Både Squirtle Squad och FalleNs lag Imperial Esports har kvalificerat för det stängda amerikanska Major-kvalet som spelas i Stockholm den 5—9 oktober.

Artikelbild: Stefan Romare och Pressbild/Eyeballers
Videokälla: VACation

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..