×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sponsrat inlägg

TBT: Hur flusha säkrade framtiden för FalleN och fer

2
2015 hölls årets första major-kval i Katowice. Organisationer som LGB, Titan, 3DMAX och Copenhagen Wolves var fortfarande aktiva men det var en svensk som fick rampljuset då han var med och bidrog så ett lag kunde ta sig till Katowice.
Fragbites nostalgitrippar presenteras i samarbete med Subway

Den femtonde februari 2015, för fem år sedan avslutades majorkvalet till ESL One Katowice i Polen. På plats fanns KaBuM som fick en inbjudan till eventet. Det var dock inte en självklarhet att laget skulle befinna sig på plats. Medan laget som då bestod av Gabriel "FalleN" Toledo, Fernando "fer" Alvarenga, Ricardo "boltz" Prass, Lucas "steel" Lopes och Caio "zqk" Fonseca befann sig i USA och deltog i MLG X Games Aspen och Clutch Con försökte organisationen samla in pengar för att laget skulle kunna resa till Europa och delta i major-kvalet. Organisationen lyckades samla in cirka 9 000 dollar, ESEA gick även in och donerade 2 500 dollar. Fnatic-spelaren Robin "flusha" Rönnquist som nyligen hade vunnit Pantamera med sitt Fnatic, valde att donera en del av vinsten, cirka 1 400 dollar donerade han till brassarna.

Gabriel "FalleN" Toledo m.fl tackade flusha som gjorde det möjligt för brassarna att delta på sin första major.


flusha tweetade om sin goda gärning 8 feb. 2015
"just donated a part of my Pantamera winnings to the @KaBuMESports team so they can go to poland and try to qualify to the major in katowice!"

Användaren iTzii svarade den 9 februari 2015:
"@fnaticFlusha @Fifflarencs @KaBuMESports cool thing to do but waste of money imo.. theres better teams and better things to spend it on"


Väl under major-kvalet började det med en förlust för KaBuM.TD mot Mousesports. Sedan kämpade sig laget genom lowerbracket och de kvalade sig in till ESL One Katowice 2015 efter vinster mot Inshock och Dignitas.

På majorn hade spelarna gått över till organisationen Keyd Stars och ställdes mot Ninjas in Pyjamas, Hellraisers och Counter Logic Gaming i gruppen. Keyd Stars förlorade mot svenskarna men lyckades vinna mot övriga lag i gruppen och säkrade en plats i slutspelet och även en plats till nästa major i form av legend-status. Brassarna åkte ut mot Virtus.pro i kvartsfinalen i en serie som gick till tre kartor.

Början på en brasiliansk dominans började med FalleN och fer i Katowice 2015.

Detta blev början på en framgångssaga för FalleN och fer som 2016 vann dom båda stora eventen för året, MLG Columbus med Luminosity Gaming och ESL One Cologne med SK Gaming. Duon har sedan Katowice 2015 spelat samtliga majors, vilket är otroligt imponerande! Samtidigt får det en att fundera, vad hade hänt om inte flusha gick in och hjälpte dom? Hade dom kommit iväg? Det går bara att spekulera, men något som tål att berätta för dom som inte redan vet om historien.

fer blev märkvärt rörd efter vinsten i MGL Columbus 2016.


FalleN och fer spelar fortfarande tillsammans, idag representerar dom mibr med Epitácio "TACO" de Melo, Vito "kNgV" Giuseppe och Ignacio "meyern" Meyer. Laget kommer att delta i helgens Dreamhack Open turnering som spelas i Anaheim och är klara för nästa major som spelas i Rio de Janeiro i Maj.

Fragbites nostalgitrippar presenteras i samarbete med Subway

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..