×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Transferlistad: Natus Vincere vill sälja 18-åriga talangen

1
Den 18-åriga talangen har varit en del av organisationen sen han var 15.
Natus Vincere Juniors toppspelare Daniil "headtr1ck" Valitov har blivit transfer-listad av organisationen. 18-åringen har spelat för organisationen i två år, och under den tiden har han både tagit akademilaget långt i flera turneringar, men också agerat stand-in för huvudlaget.

I akademilaget var han spelaren med högst rating, med 1.16 över 74 kartor, jämfört med nästa spelaren Andrii "npl" Kukharskyi som hade 1.01 i rating över samma period. Det sista han gjorde med femman blev en 5/6 placering på WePlay Academy League Season 5.

Som stand-in för huvudlaget spelade talangen både i ESL Pro League och Blast Premier Fall Groups, där han i Blast hjälpte laget ta sig till en förstaplats i gruppspelet. Efter det kom kommentaren från huvudlagets coach Andrey "B1ad3" Gorodensky att han inte var redo att spela i tier 1-scenen på en komfortabel nivå.

Navi Juniors coach Amiran "aMi" Rehviashvili tror dock att han lätt har en plats i ett topplag, och säger att han är en "master of his craft". Headtr1ck själv är tacksam för erfarenheterna han har fått, och att även om det är svårt att acceptera att tiden hos organisationen är slut måste man röra sig framåt mot nya höjder.

Organisationen säger att de är öppna både för att låna ut eller sälja talangen.

Artikelbild: Pressbild/Natus Vincere

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..