×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

m0NESY visar upp ny kontroversiell molotov på Mirage — beskrivs som löjligt OP

1
Den nyligen upptäckta molotoven är slående lik skandalgranaten från vårens Major.
Ilya "m0NESY-" Osipov har gjort sig känd för att hitta och utnyttja kreativa sätt att använda granater på. Nu uppmärksammar nyhetssajten Dexerto återigen 17-åringen för att ha visat upp en nyupptäckt molotov på Mirage som kan vara extremt användbar för CT-sidan.

Det var under en sändning på Twitch som m0NESY visade upp hur man kan kasta molotoven på ett sätt som gör att man i princip kan sitta i elden utan att ta skada. Genom att göra detta blir det extremt svårt för motståndaren att upptäcka en.



Klippet delades på Reddit där granaten beskrivs som OP och där flera användare ifrågasätter huruvida molotoven borde vara tillåten.

Under vårens Major i Antwerpen hamnade m0NESY i rejält blåsväder efter att han använt en smokegranat på liknande sätt i en match. Användandet fick Valve att fixa smoke-buggen på rekordtid och ledde sedermera till en ursäkt från supertalangen.

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..