×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

ENCE signar spanska AWP-stjärnan

2
ENCE tillkännager nu deras två senaste tillskott, Alvaro "⁠SunPayus⁠" Garcia och Valdemar "⁠valde⁠" Bjørn Vangså. Laget kommer ha premiär under ESL Pro League Säsong 16.
Den finska organisationen plockar upp Álvaro "SunPayus" García från Movistar Riders och Valdemar "valde" Vangså från OG.

—När man letar efter ersättare är det väldigt viktigt att hitta någon som passar i lager, både inne på och utanför servern. Under spelarpausen tog vi tid att utvärdera våra möjligheter och jag är säker på att vi har hittat rätt med SunPayus och valde, säger ENCE's coach Eetu "sAw" Saha.

Den 23-åriga spanjoren har spelat med Movistar Riders under det senaste året och har varit en stor del i att laget nått en sjätteplats på HLTV-rankingen av världens bästa lag. SunPayus hade en genomsnittligt HLTV-rating på 1.16 på 208 kartor.

valde återförenas med ENCE's Marco "Snappi" Pfeiffer som han spelat med under 2016 och 2017. Den danska veteranen får nu chansen att spela igen efter att ha spenderat tre månader på bänken hos OG.

ENCE's lineup består nu av
Marco "Snappi" Pfeiffer
Paweł "dycha" Dycha
Pavle "Maden" Bošković
Álvaro "SunPayus" García
Valdemar "valde" Vangså

Eetu "sAw" Saha (coach)

Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..