×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Movistar Riders vidare till slutspel — G2 skickar hem ENCE

1
Movistar Riders fortsätter överraska och säkrar en plats i slutspelet.
Matchen för en plats i slutspelet mellan Movistar Riders och Team Vitality blev en väldigt intressant sådan. Spanjorerna, som slog Vitality i play-in, fick en riktigt bra start genom att vinna det fransk-danska lagets kartval med hela 16-4.

När det sen blev dags för Movistars egna kartval så vände det helt och hållet. Nu var det istället Vitality som dominerade och vann kartan ännu större, 16-3. Nu avgjordes allt på Nuke.


Samtidigt spelades även elimineringsmatchen mellan två av världens bäst rankade lag, G2 Esports och ENCE Esports. Allt startade på G2:s kartval, Nuke. Det var dock ENCE som var starkast i starten. De vann åtta raka rundor innan G2 kunde komma in i matchen. När de väl kom in i matchen så gjorde de detta på riktigt. De kunde få med sig sex rundor på T-sidan och när de fick försvara så stängde de matchen med 16-13.

Nästa karta fortsatte G2 rulla. Efter en lite problematisk CT-sida på Ancient så hade de ett riktigt starkt anfall. De vann kartan med 16-8. Detta innebär att ENCE, världens tredje bäst rankade lag, är ute ur IEM Cologne.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..