×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Trots succéåret – Faze Clan tappar stora pengar

1
FaZe Clan börsnoterades den 20 juli men trots en major-vinst och flera framgångar så rapporterar företaget en förlust på över 65 miljoner kronor.
Det andra kvartalet av 2022 har avslutats och nu släpper det nyligen börsnoterade Faze Clan sina siffror. Företaget rapporterade en förlust på 6 200 000 amerikanska dollar vilket är över 65 miljoner svenska kronor.

Förutom att vinna både PGL Major Antwerp 2022 och IEM Cologne så har FaZe även sett framgång i Call of Duty där de senast vann andraplats i CDL Championship där de tog hem 650 000 USD (cirka 6 900 000 kr) i prispengar.

—Vi bygger affärsmomentum inför andra halvan av året och vi jobbar med att lansera nya iniativ, mer specifikt i creator-ekonomin och Web3, säger FaZe Clans vd Lee Trink.

FaZe's intäkter har ökat från 15,8 miljoner USD till 18,8 miljoner USD vilket är en 19-procentig ökning från förra kvartalet.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..