×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Faze Clan etta på världsrankingen igen — NIP avslutar säsongen med rankingtapp

1
Efter segern i IEM Cologne tar Faze Clan tillbaka förstaplatsen på världsrankingen.
Det tog inte lång tid för Faze Clan att ta tillbaka förstaplatsen på HLTV:s världsranking. Efter att laget tappat sin förstaplats till Natus Vincere den 11 juli tog laget tillbaka den redan veckan efter tack vare lagets vinst i vårsäsongens sista stora turnering IEM Cologne.

Turneringsvinsten i Köln var lagets fjärde stora turneringsvinst under vårsäsongen. Förutom IEM Cologne har Faze Clan i år vunnit Majorn i Antwerpen, ESL Pro League och IEM Katowice. Genom vinsten i IEM Cologne blev laget det första någonsin att vinna IEM Cologne, Majorn och IEM Katowice under en säsong. Totalt har laget spelat in över 1,6 miljoner dollar (~ 16,3 miljoner kronor) i prispengar under våren.

För Sveriges högst rankade lag Ninjas in Pyjamas slutade säsongen med ett mindre tapp på världsrankingen. Svenskarna vann visserligen Global Esports Tour i Dubai men en delad niondeplats i IEM Dallas och en delad sjundeplats i IEM Cologne bidrog till att laget, som inför säsongen var rankade på en sjätteplats, avslutar våren på plats nio på rankingen.

Världens 10 högst rankade lag vid säsongsavslutningen:
1. Faze Clan
2. Natus Vincere
3. Cloud9
4. ENCE Esports
5. Astralis
6. Team Vitality
7. Movistar Riders
8. G2 Esports
9. Ninjas in Pyjamas
10. MOUZ

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..