×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Counter-Strike-profilen bekräftar — siktar på proffskarriär i Valorant

1
24-åringen kommer streama varje dag.
CS-stjärnan Jake "Stewie2k" Yip har efter att ha lagt proffskarriären på is hållt på att streama CS:GO och Valorant för Evil Geniuses på heltid. Nu har 24-åringen sagt att han kommer satsa på en proffskarriär i Valorant framöver.

Stewie2k säger att han kommer streama varje dag när han grindar rankade matcher, och att han siktar på att komma in i scenen när Riot lanserar sin franchise-liga nästa år. Men även om han inte kommer in i ett franchiselag innan ligan börjar kommer han jobba på att bli bättre med målet att bli signad av ett lag.

Valorants toppligor kommer i Amerika ha sex till åtta platser för nordamerikanska lag, och fyra till sex platser kommer gå till Latinamerika och Brasilien. EG är för tillfället med i urvalet för de nästa lagen som kommer få bli ett franchiselag.

Artikelbild: Joao Ferreira/PGL Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..