×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Officiellt: Team Liquid förlänger YEKINDARs låneavtal — kan värvas permanent

1
Den lettiska stjärnspelaren inleder hösten i Team Liquid-tröjan.
Team Liquid har nu bekräftat för CS-sajten HLTV att laget inleder höstsäsongen med den lettiska stjärnspelaren Mareks "YEKINDAR" Gajinskis som sin femte spelare. Låneavtalet mellan Liquid och Virtus.pro har förlängts över åtminstone säsongens första tävlingsmatcher i Blast Premiers gruppspel.

22-åringen lånades in av Team Liquid i slutet av våren för att ersätta Richard "shox" Papillon i säsongens sista turnering IEM Cologne. Där gjorde han succé och var en starkt bidragande orsak till att Team Liquid nådde turneringens kvartsfinaler.

Team Liquids General Manager Steve "joka" Perino bekräftade under torsdagskvällen att organisationen har som målsättning att värva YEKINDAR på permanent basis.

"Vi jobbar tillsammans med YEKINDAR för att kunna presentera några långsiktiga nyheter snart", skriver joka på Twitter.


Blast Premiers gruppspel drar igång den 19 augusti. Team Liquid har lottats till grupp B och spelar sin öppningsmatch mot G2 Esports den 20 augusti klockan 14:00.

Team Liquid ställer upp med följande femma:
Jonathan "EliGE" Jablonowski
Keith "NAF" Markovic
Josh "oSee" Ohm
Nick "nitr0" Cannella
Mareks "YEKINDAR" Gajinskis

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..