×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Liquid-stjärnorna donerar tiotusentals kronor för att rädda supporterns liv

2
Flera spelare från Team Liquid har donerat pengar till ett fan i behov av en akut operation på grund av en livshotande sjukdom.
När ett 21-årigt fan behövde pengar för en livsnödvändig operation så var det inte bara communityt som fanns där utan även stjärnspelarna från Team Liquid visade sitt stöd genom att donera en väsentlig summa pengar.

Cody Grannan, en diabetiker som föddes med ett ovanligt hjärtfel, vände sig till CS-communityt när han plötsligt befann sig i behov av en livsnödvändig operation. Hans GoFundMe-mål var 7 500 USD (ca 76 000 kr) och av dessa så donerade Liquid-spelarna Mareks "YEKINDAR" Gajinskis, Jonathan "EliGE" Jablonowski, Keith "NAF" Markovic och Nick "nitr0" Cannella hela 3 300 dollar (ca 34 000 kr). Stjärnorna donerade alltså nästan hälften av Codys mål.

Även den populära Twitch-streamern Erik "fl0m" Flom donerade hela 1 000 dollar (ca 10 000 kr) och tillsammans med resten av donationerna så har den unga supportern bara cirka 750 dollar (ca 7 600 kr) kvar för att nå sitt mål.
2022-08-15 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..